Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Renovatie 40 woningen op de Molenhof Ingen

Renovatie 40 woningen op de Molenhof Ingen

Datum: 2017

Opdrachtgever: Stichting Woningbeheer Betuwe

Bij de renovatie van deze 40 woningen zijn alle kozijnen gerenoveerd, is er nieuwe beglazing geplaatst en zijn de kozijnen weer strak in de lak gezet.

Renovatie 40 woningen op de Molenhof IngenRenovatie 40 woningen op de Molenhof IngenRenovatie 40 woningen op de Molenhof Ingen
Terug

Timmerwerken

Onder timmerwerk worden werkzaamheden ten behoeve van houtrotsanering verstaan, het vervangen van kozijnen / draairamen, het aanbrengen van gevelbekleding, bekleden daklijsten etc. Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft een eigen timmerafdeling waardoor snel en adequaat kan worden gereageerd op geconstateerde houtrot bij lopende projecten. Om de leefbaarheid en de leefduur in een woning te verhogen, vinden vaak in nauw overleg met de lokale woningstichtingen zogenaamde opplusprojecten plaats. Hierbij kan gedacht worden aan het verlagen van dorpels in bestaande woningen of het aanbrengen van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer weten over Timmerwerken?

Bezoekadres

Energieweg 15
6658 AE Beneden-Leeuwen

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

    * verplichte velden

    Onze projecten