Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Keukenrenovatie van een mutatiewoning Beuningen

Datum: 2016

Opdrachtgever: Standvast wonen

In opdracht van Standvast Wonen heeft Kuypers Zorg voor Vastgoed een complete keuken gerenoveerd in een van haar woningen. De keuken is voorzien van nieuwe leidingen, een nieuwe dekvloer, stucwerk, nieuwe tegels, een nieuwe keuken en inbouwapparatuur.

Keukenrenovatie van een mutatiewoning BeuningenKeukenrenovatie van een mutatiewoning BeuningenKeukenrenovatie van een mutatiewoning Beuningen
Terug

Timmerwerken

Onder timmerwerk worden werkzaamheden ten behoeve van houtrotsanering verstaan, het vervangen van kozijnen / draairamen, het aanbrengen van gevelbekleding, bekleden daklijsten etc. Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft een eigen timmerafdeling waardoor snel en adequaat kan worden gereageerd op geconstateerde houtrot bij lopende projecten. Om de leefbaarheid en de leefduur in een woning te verhogen, vinden vaak in nauw overleg met de lokale woningstichtingen zogenaamde opplusprojecten plaats. Hierbij kan gedacht worden aan het verlagen van dorpels in bestaande woningen of het aanbrengen van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer weten over Timmerwerken?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten