Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Verduurzaming huurwoningen in Kesteren

Verduurzaming huurwoningen in Kesteren

SWB is een woningstichting met circa 4.000 woningen in de gemeenten Neder-Betuwe en Buren. Zij werkt aan het verhuren, onderhouden en vernieuwen van deze woningen met als doel te zorgen voor goede, betaalbare huurwoningen voor mensen met een lager inkomen en mensen die om andere redenen niet zelfstandig passende woonruimte kunnen vinden.

Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft de woningen in de Jacob van Lennepstraat in Kesteren verduurzaamd door beter isolerend glas te plaatsen, kozijnen vervangen en gerepareerd en nieuw schilderwerk aangebracht.

Verduurzaming huurwoningen in KesterenVerduurzaming huurwoningen in KesterenVerduurzaming huurwoningen in Kesteren
Terug

Glaswerken

Aan de nieuwste normen op het gebied van isolatie bij nieuwbouw kan worden voldaan. Levering en plaatsing van Hr++ glas behoort tot de standaardmogelijkheden. Gedegen advies over glasisolatie met het oog op uw wooncomfort en glasservice voor een snelle afwikkeling van uw glasschade. Dankzij onze 24 uurs-service wordt ongemak bij glasschade tot een minimum beperkt.

Meer weten over Glaswerken?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten