Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen

In de Parkstraat en Wielstraat in Beneden-Leeuwen zijn 33 woningen geïsoleerd, asbest verwijderd en voorzien van zonnepanelen. Een forse ingreep, maar bewoners zitten er straks weer comfortabel en warm bij met een lagere energierekening. Het energielabel van de woningen gaat van gemiddeld F naar A. In de Westerpas kregen 24 woningen een mooie nieuwe jas. Kuypers heeft deze restyling verzorgd door het exterieur te voorzien van nieuw schilderwerk en nieuwe beplating. Het interieur van de hal en het trappenhuis werden ook gerenoveerd.

Beneden-LeeuwenBeneden-LeeuwenBeneden-Leeuwen
Terug

Onderhoud

Bij onderhoudswerkzaamheden kan gedacht worden aan een badkamer, toilet of keukenverbetering. Maar ook natuurlijk aan de meest voorkomende ongemakken zoals lekkende kranen, loszittende tegels of een nieuw plafond. Ook stukadoorswerk behoort tot de mogelijkheden. De meeste van deze werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit of brengen wij onder bij één van onze vaste partners. Voor dit alles geldt ook, dat u altijd maar met één contactpersoon te maken heeft.

Meer weten over Onderhoud?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten