Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen

Woningbouwvereniging De Kernen zet zich elke dag in om goed wonen mogelijk te maken. In 35 dorpen in de gemeenten Druten, Maasdriel, West Betuwe, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel verhuren zij 4.500 woningen. Voor het appartementencomplex De Welp heeft Kuypers de complete restyling verzorgt van ontwerp tot uitvoering. Hierbij is het complex in een modern jasje gestoken door middel van nieuw schilderwerk en duurzame beplating in een mooie houtlook.

Beneden-LeeuwenBeneden-LeeuwenBeneden-Leeuwen
Terug

Onderhoud

Bij onderhoudswerkzaamheden kan gedacht worden aan een badkamer, toilet of keukenverbetering. Maar ook natuurlijk aan de meest voorkomende ongemakken zoals lekkende kranen, loszittende tegels of een nieuw plafond. Ook stukadoorswerk behoort tot de mogelijkheden. De meeste van deze werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit of brengen wij onder bij één van onze vaste partners. Voor dit alles geldt ook, dat u altijd maar met één contactpersoon te maken heeft.

Meer weten over Onderhoud?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten