Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Over ons

Kuypers Zorg voor Vastgoed

Kuypers Zorg voor Vastgoed kan bogen op jarenlange ervaring. Niet voor niets is bij het 100-jarig bestaan in 2014 door Z.M. de Koning het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' toegekend. In de loop van de jaren hebben wij onze disciplines behoorlijk uitgebreid. Zo kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles op het gebied van schilder- en glaswerk. Maar ook voor het meest voorkomende timmer-, renovatie- en overig onderhoudswerk aan uw woning of bedrijfspand. Wij verzorgen zelfs het totaalonderhoud van uw vastgoed.

'Wij verzorgen ook het totaalonderhoud van uw vastgoed.'

Onze medewerkers

Ons personeel is ons visitekaartje bij de klant op locatie. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van onze organisatie en zorgen er dus ook voor dat onze werknemers op niveau zijn in de vakdiscipline die ze uitoefenen.

Spreekt onze organisatie jou aan en wil je hier graag onderdeel van uitmaken? Kijk dan snel of wij een vacature hebben die bij jouw ambities aansluit.

Kwaliteit

Kuypers Zorg voor Vastgoed werkt volgens het principe van resultaatgerichte samenwerking. Deze werkwijze heeft een aantal grote voordelen, waarvan met name de hoge exploitatiekosten en faalkosten tot een minimum worden beperkt. De kwaliteit van onze dienstverlening staat met de materialen en merken die wij gebruiken. Wij kiezen onze producten met zorg en evalueren met regelmaat om het juiste te kunnen bieden aan onze klant.

Onze klanten

Kuypers Zorg voor Vastgoed kent een breed palet aan klanten: overheidsinstellingen, (aannemings-) bedrijven, VVE-beheerders, woningcorporaties en particulieren door het hele land. De opdrachten variëren van nieuwbouwprojecten tot restauratiewerkzaamheden en van groot onderhoud tot het ruitje in de achterdeur. Voor iedere klant is de aanpak op maat.

Kuypers Installatie

 

Kuypers Installatie verzorgt diverse werkzaamheden bij bedrijven en woningcorporaties. Als onderdeel van Kuypers Zorg voor Vastgoed voeren wij service- en onderhoudswerkzaamheden uit bij bedrijfspanden en bij de huurders thuis van de woningcorporaties. Dit kunnen kleine onderhoudsklussen zijn maar ook volledige renovaties.

Kijk voor meer informatie op www.kuypersinstallatie.nl

Nieuws

Benieuwd wat ons bezig houdt en welk nieuws wij te melden hebben? Bezoek dan onze LinkedIn-pagina en volg ons om op de hoogte te blijven.