Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Woningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed maken IJzendoorn

Woningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed maken IJzendoorn

Datum: 2016

Opdrachtgever: Stichting Woningbeheer Betuwe

Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft in opdracht van SWB Lienden een aantal woningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed gemaakt. EPA is een energielabel voor woningen. Er is nieuw HR++ glas geplaatst, nieuwe gevelbekleding aangebracht en schilderwerk uitgevoerd.

Woningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed maken IJzendoornWoningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed maken IJzendoornWoningen EPA (Energie Prestatie Advies) gereed maken IJzendoorn
Terug

Timmerwerken

Onder timmerwerk worden werkzaamheden ten behoeve van houtrotsanering verstaan, het vervangen van kozijnen / draairamen, het aanbrengen van gevelbekleding, bekleden daklijsten etc. Kuypers Zorg voor Vastgoed heeft een eigen timmerafdeling waardoor snel en adequaat kan worden gereageerd op geconstateerde houtrot bij lopende projecten. Om de leefbaarheid en de leefduur in een woning te verhogen, vinden vaak in nauw overleg met de lokale woningstichtingen zogenaamde opplusprojecten plaats. Hierbij kan gedacht worden aan het verlagen van dorpels in bestaande woningen of het aanbrengen van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer weten over Timmerwerken?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten