Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Werken bij Kuypers

Kuypers Zorg voor Vastgoed is een vastgoedonderhoudsbedrijf. Wij werken voor woningcorporaties, overheid, bedrijven, VVE’s en particulieren. Als familiebedrijf hebben wij een grote naamsbekendheid in de regio. Betrokkenheid, no-nonsense mentaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Sinds 2014 zijn wij ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Daar zijn we trots op! Samen met onze ruim 80 werknemers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent, leveren wij elke dag de beste zorg voor vastgoed.
 

Omdat wij een sterk groeiend bedrijf zijn, hebben wij plaats voor nieuwe collega’s. Kom jij ons team versterken?

Electro / Installatiemonteur E 


Kuypers is een Allround Onderhoudsbedrijf en om onze disciplines verder uit te breiden zijn we op korte termijn op zoek naar een handige en veelzijdige installatiespecialist. Het is de bedoeling dat je zelfstandig wordt ingezet als Electro en/of Installatiemonteur E. Je zal zelfstandig installaties gaan uitvoeren bij zowel particulieren als bewoners van de verschillende woningcorporaties bij ons in de regio. Zoek je afwisseling en vrijheid in je werk?

Lees verder >

Allround Onderhoudsmedewerker


Als Allround Onderhoudsmedewerker ben je een handige en veelzijdige vakman. Je verricht zelfstandig kleinschalige onderhoudswerkzaamheden, waarbij de nadruk ligt op timmerwerk, maar je bent ook in staat om overige werkzaamheden in en rondom een woning uit te voeren zoals stukadoors-, tegel- en metselwerk. Je verstaat je vak en weet dat klantgericht werken minstens zo belangrijk is. Je werkt secuur en netjes en vindt het leuk om service- en onderhoudswerk te verrichten. Kortom: je werkt en denkt mee en bent het visitekaartje bij onze klanten.

Lees verder >

Allround Timmerman


Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Dat geldt voor alle soorten objecten en projecten, zowel onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Je werkt zelfstandig en bent mede verantwoordelijk voor de afstemming van de werkzaamheden met de opdrachtgever en / of bewoners. Verder denk je mee in oplossingen. Het begeleiden van een of twee medewerkers kan ook tot jouw taken behoren.

Lees verder >

Allround Schilder


Als Allroud Schilder ga je zelfstandig of in een klein team aan het werk op diverse locaties. Je beheert zelf je eigen projecten en je hebt natuurlijk focus op kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Dat geldt voor alle soorten objecten en projecten, zowel onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Ook houtrotherstel,kan onderdeel zijn van je functie. Je werkt zelfstandig en bent zelf verantwoordelijk voor de afstemming van de werkzaamheden met de opdrachtgever en / of bewoners. Het begeleiden van een of twee medewerkers kan ook tot jouw taken behoren.

Lees verder >

Allround (leerling) Glaszetter


 
Als Allround (leerling) Glaszetter voer je zelfstandig of in groepsverband diverse werkzaamheden uit zoals het plaatsen van glas in nieuwbouwprojecten, het herstellen van glasbreuk en het opwaarderen van energie-labels van bestaande woningen en gebouwen.

Lees verder >

Leerling Schilder en Leerling Timmerman

 

Ook zoeken we jonge enthousiaste collega’s die een opleiding in de bouw-/schildersector (gaan) volgen in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), dat betekent dat je werken combineert met leren. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij Kuypers. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding op maat van onze praktijkopleiders. Je zal meedraaien als volwaardig medewerker en kan binnen verschillende teams rouleren om zelf te ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Na het afronden van jouw opleiding heb je 100% baangarantie bij Kuypers en volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf en kun je je specialiseren in een richting die bij jou past.

Lees verder > 

 

Open sollicitatie


Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij Kuypers Zorg voor Vastgoed werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij ons bedrijf vindt passen. Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

Lees verder >