Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Nieuwbouw 'De Smid': schilderen van tien woningen

Nieuwbouw 'De Smid': schilderen van tien woningen

Op de hoek van de Hogestraat en de Raadhuisstraat in Druten zijn 10 woningen en bedrijfspanden gerealiseerd. Hiervoor heeft Kuypers het schilderwerk voor haar rekening mogen nemen.

Nieuwbouw 'De Smid': schilderen van tien woningenNieuwbouw 'De Smid': schilderen van tien woningenNieuwbouw 'De Smid': schilderen van tien woningen
Terug

Schilderwerken

Schilderwerk is niet zomaar een nieuw laagje, het vraagt om gedegen kennis van materiaal, ondergronden en eisen en wensen van de opdrachtgever. Of het nu nieuwbouw - of onderhoudsschilderwerk betreft, in alle gevallen kan Kuypers Zorg voor Vastgoed u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring. Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van onze producten veelzeggend. Daarom werken wij met diverse topmerken zoals Sikkens, Trimetal en Sigma. Door onze eigen mengmachines zijn wij in staat om zonder wachttijd alle gewenste kleuren te mengen. Ook voor inspectiebeurten en behangwerk bent u bij Kuypers Zorg voor Vastgoed op het goede adres.

Meer weten over Schilderwerken?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten