Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Druten

Druten

De Veerdam, dé nieuwe pleisterplaats van het land van Maas en Waal, ligt aan de noordzijde van Druten, direct aan de Waal. Een plek waar je heerlijk kunt recreëren aan het water. Aan het steiger ligt het voormalige bunkerschip bestaande uit verschillende horecagelegenheden en een bed & breakfast. Dit bunkerschip is aan de buitenkant voorzien van nieuw schilderwerk dat bestand is tegen water en wind. Ook het interieur van lunchcafe De Kapitein, dat gevestigd is op dit schip, hebben wij voorzien van kleurrijk schilderwerk.

DrutenDrutenDruten
Terug

Schilderwerken

Schilderwerk is niet zomaar een nieuw laagje, het vraagt om gedegen kennis van materiaal, ondergronden en eisen en wensen van de opdrachtgever. Of het nu nieuwbouw - of onderhoudsschilderwerk betreft, in alle gevallen kan Kuypers Zorg voor Vastgoed u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring. Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van onze producten veelzeggend. Daarom werken wij met diverse topmerken zoals Sikkens, Trimetal en Sigma. Door onze eigen mengmachines zijn wij in staat om zonder wachttijd alle gewenste kleuren te mengen. Ook voor inspectiebeurten en behangwerk bent u bij Kuypers Zorg voor Vastgoed op het goede adres.

Meer weten over Schilderwerken?

Bezoekadres

Kerkstraat 32a
6651 KG Druten

Postadres

Postbus 98
6650 AB Druten

T 0487 - 51 26 37
E info@kuypers.nl
Kuypers Zorg voor Vastgoed

* verplichte velden

Onze projecten