Glasservice

Is er een ruit kapot of heeft u zich onverhoopt buitengesloten? Bel ons servicenummer en onze specialisten zullen u onmiddelijk en vakkundig van dienst zijn!

0487-512637

Over ons

Kuypers Zorg voor Vastgoed

Kuypers Zorg voor Vastgoed kan bogen op jarenlange ervaring. Niet voor niets is bij het 100-jarig bestaan in 2014 door Z.M. de Koning het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” toegekend. In de loop van de jaren hebben wij onze disciplines behoorlijk uitgebreid. Zo kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles op het gebied van schilder- en glaswerk. Maar ook voor het meest voorkomende timmer-, renovatie- en overig onderhoudswerk aan uw woning.

‘Zo kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles op het gebied van schilder- en glaswerk’

Onze medewerkers

Ons personeel is ons visitekaartje bij de klant op locatie. Wij hechten veel waarde aan de uitstraling van onze organisatie en zorgen er dus ook voor dat onze werknemers op niveau zijn in de vakdiscipline die ze uitoefenen.

Ervaring

In de loop van de ruim 100 jaar die wij bestaan hebben wij veel verschillende projecten en vakdisciplines beoefend. De overdracht van kennis en ervaring zorgt ervoor dat u bij Kuypers Zorg voor Vastgoed altijd een gedegen advies en oplossing mag verwachten.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening staat met de materialen en merken die wij gebruiken. Wij kiezen onze producten met zorg en evalueren met regelmaat om het juiste te kunnen bieden aan onze klant.

Onze klanten

Kuypers Zorg voor Vastgoed kent een breed palet aan klanten: overheidsinstellingen, (aannemings-) bedrijven, VVE-beheerders, woningcorporaties en particulieren door het hele land. De opdrachten variëren van nieuwbouwprojecten tot restauratiewerkzaamheden en van groot onderhoud tot het ruitje in de achterdeur. Voor iedere klant is de aanpak op maat.